Etusivu >  Tytöt >  Nike Air Max 2017 >  Uusi Nike Air Max 2017 Syvänsininen/Valkoinen/Sininen/Sininen Lenkkarit Tytöt' Ala-Aste Alennuksessa

Tuote 1/1

Uusi Nike Air Max 2017 Syvänsininen/Valkoinen/Sininen/Sininen Lenkkarit Tytöt' Ala-Aste Alennuksessa

Uusi Nike Air Max 2017 Syvänsininen/Valkoinen/Sininen/Sininen Lenkkarit Tytöt' Ala-Aste Alennuksessa

  • Malli: SKU 00331

Se ei ole koskaan liian aikaista ymmärtää todellista tyylisymbolia. siksi meillä on koko perheen koot, joten myös pienimmät jalat voivat juhlia 30 vuotta näkyvää ilmaa. kun tinker hatfield loi ensin vallankumouksellisen ilman maksua 1, ei ole millään tavoin voinut tietää, mikä valtava ja kestävä vaikutus hänen innovaatioihinsä olisi sneaker-maailmassa. jolloin urheilijat voivat todella nähdä toimintansa tekniikan, antavat uuden spin suorituskyvyn ja tyylin luomalla koko rivi, joka vetosi vakaviin juoksijoihin ja vapaa-ajan käyttäjille. air max 2017 ei ole poikkeus. sen tyylikäs, virtaviivainen yläosa istuu täyspitkän maksimaalisen ilma-alusvivun yksikön päällä, ja se tuottaa mahdollisimman miellyttävän ratsastuksen. kenkä päätyy joukkoon rohkeita ja silmiinpistäviä väriyhdistelmiä, joten voit kääntää päitä leikkipaikalla, koulussa ja kaikkialla välillä.
hengittävä, suunniteltu verkkokangas, kevyt, miellyttävä istuvuus.
cushlon-vaahtomainen välipohja imee iskunvaimennus.se ei ole koskaan liian aikaista ymmärtää todellista tyylisymbolia. siksi meillä on koko perheen koot, joten myös pienimmät jalat voivat juhlia 30 vuotta näkyvää ilmaa. kun tinker hatfield loi ensin vallankumouksellisen ilman maksua 1, ei ole millään tavoin voinut tietää, mikä valtava ja kestävä vaikutus hänen innovaatioihinsä olisi sneaker-maailmassa. jolloin urheilijat voivat todella nähdä toimintansa tekniikan, antavat uuden spin suorituskyvyn ja tyylin luomalla koko rivi, joka vetosi vakaviin juoksijoihin ja vapaa-ajan käyttäjille. air max 2017 ei ole poikkeus. sen tyylikäs, virtaviivainen yläosa istuu täyspitkän maksimaalisen ilma-alusvivun yksikön päällä, ja se tuottaa mahdollisimman miellyttävän ratsastuksen. kenkä päätyy joukkoon rohkeita ja silmiinpistäviä väriyhdistelmiä, joten voit kääntää päitä leikkipaikalla, koulussa ja kaikkialla välillä.
hengittävä, suunniteltu verkkokangas, kevyt, miellyttävä istuvuus.
cushlon-vaahtomainen välipohja imee iskunvaimennus.

Eri värejä Nike


€174.3  €104.6

Valitse:
Lisää koriin:
decreaseincrease


Kerro kaverille
Kirjoita arvostelu