Etusivu >  Naisten >  Nike Air Zoom Pegasus 34 >  Alennus Nike Air Zoom Pegasus 34 Tumman Harmaa/Harmaa/Vihreä/Musta Lenkkarit Naisten Online

Tuote 7/24

Alennus Nike Air Zoom Pegasus 34 Tumman Harmaa/Harmaa/Vihreä/Musta Lenkkarit Naisten Online

Alennus Nike Air Zoom Pegasus 34 Tumman Harmaa/Harmaa/Vihreä/Musta Lenkkarit Naisten Online

  • Malli: SKU 02061

Yksi luotettavimmista juoksukengistä nike-linjalla, ilmansuuntainen pegasus 34 on takaa mukava, yksi-to-one sopiva ja parannettu vetovoima. pegasus 34 tukeutuu monenlaisiin juoksijoihin kaikilla tasoilla, koska se on tukeva istuvuus, neutraali vaimennus ja nopea tunnelma. tämä kokemus alkaa kengän yläosasta, joka on valmistettu nike flymesh -materiaalista, kaksikerroksisesta monofilamenttilangasta, joka tuottaa kevyemmän lujuuden ja erittäin hengästyttävän tunteen, joten pysyt nopeasti ja tuoreena myös pisimmillään. kansi- ja etujousen zoom-ilmayksiköt toimivat yhdessä pehmeän korkuisen vaahtomuovin kanssa antaen täydellisen yhdistelmän mukavuutta ja vastetta, imevää vaikutusta ja pitää sinut kevyeksi jaloillesi. valmis tuote on luotettava juoksukenkä, jolla on monipuolisuus käsitellä mitä tahansa harjoittelua.
hengittävä flymesh-yläosa käyttää kaksikerroksisia monofilamenttilankoja, jotka antavat kevyemmän lujuuden ja miellyttävän sopivan.
dynaamiset flywire-kaapelit kiertävät midfootin ja integroituvat kengän nauhoihin. voit säätää tukitasoa ja lukitusta mukautetuksi sopivaksi jokaisella kulumisella.yksi luotettavimmista juoksukengistä nike-linjalla, ilmansuuntainen pegasus 34 on takaa mukava, yksi-to-one sopiva ja parannettu vetovoima. pegasus 34 tukeutuu monenlaisiin juoksijoihin kaikilla tasoilla, koska se on tukeva istuvuus, neutraali vaimennus ja nopea tunnelma. tämä kokemus alkaa kengän yläosasta, joka on valmistettu nike flymesh -materiaalista, kaksikerroksisesta monofilamenttilangasta, joka tuottaa kevyemmän lujuuden ja erittäin hengästyttävän tunteen, joten pysyt nopeasti ja tuoreena myös pisimmillään. kansi- ja etujousen zoom-ilmayksiköt toimivat yhdessä pehmeän korkuisen vaahtomuovin kanssa antaen täydellisen yhdistelmän mukavuutta ja vastetta, imevää vaikutusta ja pitää sinut kevyeksi jaloillesi. valmis tuote on luotettava juoksukenkä, jolla on monipuolisuus käsitellä mitä tahansa harjoittelua.
hengittävä flymesh-yläosa käyttää kaksikerroksisia monofilamenttilankoja, jotka antavat kevyemmän lujuuden ja miellyttävän sopivan.
dynaamiset flywire-kaapelit kiertävät midfootin ja integroituvat kengän nauhoihin. voit säätää tukitasoa ja lukitusta mukautetuksi sopivaksi jokaisella kulumisella.

Eri värejä Nike


€149.8  €89.5

Valitse:
Lisää koriin:
decreaseincrease


Kerro kaverille
Kirjoita arvostelu